Reviews


Danny.G

Hasselt

Al een tijdje was ik opzoek naar een ideale workout formule.

Na een tijdje Fitness geprobeerd te hebben in I-Fitness kwam ik op het spoor van Calisthenics via een 6 weken durende Push-Pull workshop in onze fitness. Ik was aangenaam verrast van de verwezenlijkingen die men kan bekomen door enkel en alleen het uitoefenen van bodyWeight oefeningen.

De workshop werd gegeven door Frederik. Een Calisthenic-fitness trainer in hart en nieren, zo bleek achteraf. De Push-Pull sessie werd gestart met een algemene kijk op Push en Pull oefeningen met betrekking tot de te gebruiken spiergroepen.

Alles zeer netjes en duidelijk uitgelegd. Vervolgens nam Frederik uitgebreid de tijd om onze groep te evalueren en een soort van assessment te laten uitvoeren om te zien op welk niveau ieder individu stond.

Diezelfde week nog kreeg ieder van ons een op maat gemaakt trainingsprogramma.

​Bovendien werd er een besloten FB groep aangemaakt waar we onder andere terecht konden met vragen. Frederik moedigde ons ook elke week aan om een filmpje te maken van ons 'huiswerk'. Zo kon hij ons ook op afstand de nodige tips geven, die ons in staat stelden de nodige vooruitgang te boeken. En als t even niet ging werden de oefening lichtjes aangepast om toch de nodige voldoening te geven. Deze vorm van online-coaching is een meerwaarde, geloof me.

​De hele workshop (persoonlijk trainingsschema, online coaching, passie en gedrevenheid van de coach) was op die manier een voltreffer en voor mij een ideaal workout regime. Wat mij vooral bijgebleven is, is de gedrevenheid van Frederik.

Een coach die je grenzen aftast en je telkens weer een stapje verder laat gaan in t bereiken van je uiteindelijk doel. 


Amelie.S

Hasselt

De lente van 2017 voelde goed om in te stappen in het push and pull programma van Frederik.

Ik had vooraf hem al bezig gezien met 1 van de dames bij ons in de crossfit-be strong Antwerpen en zag wat een geweldige resultaten zij boekte.

Ik dacht: dat wil ik ook! Mijn achtergrond: ik kon vooraf geen pull-up en ik denk een 2-tal mooie echte push-ups.

Tijdens de eerste les bekijkt Frederik hoe sterk je al bent waarna je een persoonlijk programma ontvangt. Wekelijks trainde we 1x samen in groep en onder begeleiding van Frederik of Joost. De overige 2 dagen trainde ik alleen terwijl ik mijn schema volgde.

Na de eerste week had ik de routine beet en na de 2e week merkte ik al vooruitgang! Door de prachtige aanmoedigende woorden van Frederik en zijn geweldige inzicht in mijn kunnen heeft hij me vaak uit mijn comfortzone getrokken en gezorgd voor uitdaging.

Daar heeft hij me vaak verbaasd door me te laten zien tot wat ik zelf in staat ben. Dit zorgde snel voor een vertouwensband.

Het programma duurde 6 weken, en ik heb uiteindelijk 8 weken nodig gehad om mijn eerste pull-up te kunnen en man wat was ik trots!! Met de juiste mindset, toewijding en vertrouwen in Frederik kan hij zijn magie laten werken en je je doelen laten bereiken op korte tijd!


Igor.B

Brussel

Thanks broeder je bent een goede coach je hebt me vooruitgang laten boeken.
Ik stond even stil en kreeg maar geen resultaten,maar na jou hulp ging het beter en beter,je kent er echt iets van doe zo voort en blijf andere mensen gelukkig maken en verder helpen!
Hier onder heb ik enkele foto's van me meegestuurd zodat anderen het ook zien hoe goed je bent coach


Ryan O.

Antwerp


Matthias V.O.


"ff serieus nu Frederik, ge weet dat ge ons niet MOET helpen e, man vraag desnoods wat geld ofzo want dat verdient ge zeker wel voor de tijd en de moeite die ge hierin steekt en in uw volgers en uw doel om er voor iedereen het beste van te maken. Zoiets verdient respect, en respect hoort te worden beloond. " 

Jonas.H

Geraardsbergen

Wil ff iets vertellen :)
Voor ik begon met trainen vroeg ik tips aan mensen maar niemand antwoorde :/
Ik zocht op youtube video's enz en begon te traine 2 weekjes later hadik weer foto genomen en getoond en ik vroeg "is dit al goed voor paar weken te traine?" Opnieuw geen antwoord :(
Ik bleef video's bekijken en toen kwam ik op barbrother's heb veel van hun gevolgd :) zocht er dingen over op facebook en kwam op Frederik Chr uit heb hem alles getoond van begin tot nu! Elke dag staat Frederik klaar voormij! Precies mijn broer :) zo lang je respect toont krijg je het terug!
Frederik is iemand die veel respect geeft dus hij wil dat ook terug!
Ik zie veel mensen die vragen voor een schema en na aan maand al stoppen....
Besef dat frederik al zn tijd erin steekt om jullie te helpen!
Hij toont iedereen respect maar krijgt het maar van enkelen terug :/ 

Zeno De V.

Geraardsbergen

Ik voetbalde van mijn 4 tot mijn 12 jaar, ik was niet de beste maar mijn fysiek was oke. Op een dag had ik er tottaal geen zin meer in, ik was de sport beuEen half haar deed ik alleen maar skaten,mijn fysiek ging zwaar achteruit en mijn spieren gingen weg.Een vriend vertelde me dat ik moet fytnissen.Ik vroeg de toestemming aan mijn ouders en doktor en zij wezen het af omdat mijn spieren nog niet volgroeid waren.Toen besloot ik om gewoon thuis wat arm en buikspier oefeningen te gaan doen.Ik deed het wel maar het probleem was,ik was niet wat of hoe en had geen steun in de momenten dat het zwaar was.Ik ging over naar het derde jaar en kreeg een goede band met Jonas,hij trainde toen al met Frederik.We begonnen te praten en elkaar te steunen.Frederik stuurde me uit zich zelf en werd ook een broer voor me.Hij maakte binnen de week een schema gebasseerd op mijn lichaam en gewoonten.Ik begon te trainen en het lukte goed,Frederik staat 24 op 24 klaar voor ons als coach maar ook als broer.Ondertussen trainen er al heel wat mensen en is er een groep gemaakt,met personen van alle gemeenten die een goede band hebben en elkaar steunen.We hebben ook al afgesproken en leuke dingen gedaan met de groep.Zolang je Frederik respecteert doet hij alles voor u.Dus boy's niet twijfelen en trainen met Frederik!  

Bjarne Wagemans

Heusden

Goed schema! Ben er blij mee! :D. Schout out naar u man!! 

Patrick

Antwerpen

Als ik ooit hulp nodig had voor coaching, kon ik altijd terecht bij Frederik! Topkerel, topcoach, gewoon TOP!

Ian.M.
Hoevenen,Antwerpen

"Merci voor u hulp
Het heeft veel resultaat opgeleverd " Will P.

BrusselsFrederik bro 
Bedankt wat je voor mij allemaal hebt gedaan ,
Ik begon aan dees met veel hoop en doorzettingsvermogen en natuurlijk een goede trainer
En daardoor ben ik nu wie ik ben echt merci bro voor alles
Zonder u was dees nooit gelukt 

Senna.P  ↓↓↓↓↓


mensen 
frederik moet je respect geven
hij heeft me van begin tot einde 7dagen 7 geholpen met coachen van het traine.

Ik wou stoppe maar hij motiveerde me telkens opnieuw dat ik moest blijven volhouden en dat deed ik ook.Hij stak veel tijdin mij en andere klanten en telkens met resultaat ik zie veel vooruitgang tegenover vroeger.

Dikke merci bro 
merci voor je hulp

Yoran .H.

 ↓↓↓↓


Maarten Van Roo ↓↓↓↓↓